Christian Rodríguez

Christian-Rodriguez

Christian Rodríguez

CEO & FOUNDER BYHOURS

Biografía:
Amb tan sols 30 anys, Christian Rodríguez compta amb una llarga trajectòria emprenedora. És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Investigació Qualitativa de Tendències. També compta amb un MBA a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Christian és fundador de ByHours.com, la primera plataforma on line de venda d’hores d’hotel. Fundada a Barcelona, el 2012, ja compta amb un equip de 30 persones i ja ha començat la seva internacionalització a Europa. ByHours.com ha arribat a llançar la seva primera campanya de televisió i més, ha estat escollida com una de les 20 millors empreses per treballar a Espanya, segons el rànquing Great Place to Work 2013. En aquest sentit, en el seu primer any de vida, compta amb sis reconeixements: El premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2012 de l’AIJEC, el Premi FemIndústria 2013, Millor Aplicació Android a “The Tourism App Day” de la Rioja, el primer premi en la StartUp Competition del Congrés Internacional de Ciutadania Digital, el premi a la millor aplicació en els eAwards Barcelona 2014 i el reconeixement a la innovació en els Premis Alimara de turisme.

A més, ha estat finalista dels premis Bdigital i Emprenedor XXI de “La Caixa”. En aquest camí, ByHours.com compta amb importants rondes de finançament, l’última d’elles de 2,6M €. En la trajectòria de Christian, destaca la creació i gestió d’Urban Secrets, restaurants “clandestins” a Barcelona, acompanyats d’esdeveniments efímers, projecte pel qual va ser finalista dels Premis Nacionals de Màrqueting 2010 en la categoria de pimes.

El 2005, a més, va guanyar els Premis Creatic pel projecte Spotbus, el primer canal audiovisual per a autobusos públics. En l’actualitat és ponent a ESADE amb la xerrada “Conceptualització i gestió de negocis en mercats saturats” ia la Universitat Ramon Llull, amb el tema “Noves tendències en hoteleria i restauració”. També col·labora amb IESE, EADA, i la Universitat Pompeu Fabra.

Por qué KSchool

Experiencia

Desde que nacimos en 2011 en KSchool han pasado miles de alumnos, cientos de ediciones y decenas de programas, que nos dan la experiencia necesaria para tener los mejores cursos.

PRESTIGIO

No nos gusta la “titulitis”, pero lo cierto es que estudiar en KSchool abre puertas. Nuestros alumnos son los mejores preparados, y las empresas lo saben

COMUNIDAD

Fomentamos el networking entre profesionales digitales: profesores, alumnos, amigos de la casa…. KSchool es una red de expertos digitales en constante crecimiento.

INNOVACIÓN

Siempre a la vanguardia del sector, tenemos los cursos más punteros. Programas siempre actualizados con las últimas tecnologías y en base a las necesidades de las empresas

EMPLEO

Somos la escuela con mayor índice de empleabilidad. ¡94% de alumnos trabajando! Gracias a KSchool Empleo, encontrar un nuevo trabajo en el sector digital será más fácil que nunca.