Christian Rodríguez

Christian Rodríguez

CEO & FOUNDER BYHOURS

Christian Rodriguez

Biografía:
Amb tan sols 30 anys, Christian Rodríguez compta amb una llarga trajectòria emprenedora. És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Investigació Qualitativa de Tendències. També compta amb un MBA a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Christian és fundador de ByHours.com, la primera plataforma on line de venda d’hores d’hotel. Fundada a Barcelona, el 2012, ja compta amb un equip de 30 persones i ja ha començat la seva internacionalització a Europa. ByHours.com ha arribat a llançar la seva primera campanya de televisió i més, ha estat escollida com una de les 20 millors empreses per treballar a Espanya, segons el rànquing Great Place to Work 2013. En aquest sentit, en el seu primer any de vida, compta amb sis reconeixements: El premi a la Millor Iniciativa Empresarial 2012 de l’AIJEC, el Premi FemIndústria 2013, Millor Aplicació Android a “The Tourism App Day” de la Rioja, el primer premi en la StartUp Competition del Congrés Internacional de Ciutadania Digital, el premi a la millor aplicació en els eAwards Barcelona 2014 i el reconeixement a la innovació en els Premis Alimara de turisme.

A més, ha estat finalista dels premis Bdigital i Emprenedor XXI de “La Caixa”. En aquest camí, ByHours.com compta amb importants rondes de finançament, l’última d’elles de 2,6M €. En la trajectòria de Christian, destaca la creació i gestió d’Urban Secrets, restaurants “clandestins” a Barcelona, acompanyats d’esdeveniments efímers, projecte pel qual va ser finalista dels Premis Nacionals de Màrqueting 2010 en la categoria de pimes.

El 2005, a més, va guanyar els Premis Creatic pel projecte Spotbus, el primer canal audiovisual per a autobusos públics. En l’actualitat és ponent a ESADE amb la xerrada “Conceptualització i gestió de negocis en mercats saturats” ia la Universitat Ramon Llull, amb el tema “Noves tendències en hoteleria i restauració”. També col·labora amb IESE, EADA, i la Universitat Pompeu Fabra.

css.php